Завантаження ...

Пенсіонери Сумщини зможуть отримати безкоштовно по 5 лампочок LED

Пенсіонери Сумщини зможуть отримати безкоштовно по 5 лампочок LED фото

З 5 грудня у всіх сільських відділеннях «Укрпошти», крім Київщини, пенсіонери зможуть обміняти додаткових 5 енергозаощаджуючих ламп у межах програми енергозбереження. Цього разу літнім людям не потрібно мати одразу старі лампи для обміну. Замість цього вони можуть принести їх до відділення «Укрпошти» протягом місяця з моменту отримання 5 додаткових LED-ламп. 

Поки програма обміну додаткових ламп для пенсіонерів доступна лише в селах. Стосовно обміну в решті населених пунктів, буде повідомлено окремо самою «Укрпоштою». Для того, щоб обміняти додаткові LED-лампи, пенсіонерам необхідно завітати у відділення «Укрпошти» маючи при собі: паспорт, РНОКПП (ідентифікайційний номер), пенсійне посвідчення та діючий номер телефону. Скористатися програмою обміну можуть і ті пенсіонери, які раніше вже обмінювали лампочки. 

«Також хочемо наголосити, що наразі й інші мешканці країни, які ще не встигли здійснити обмін ламп розжарювання на LED-лампи, можуть обміняти лампи у відділеннях «Укрпошти» до 5 грудня.  Для цього потрібно бути громадянином України віком від 18 років, мати паспорт, ідентифікаційний номер та справні лампи розжарювання для обміну. Механізм програми передбачає, що людина приносить 5 справних ламп розжарювання у відділення «Укрпошти» та проводить там їх обмін на нові енергозберігаючі на вибір з цоколем Е27 та Е14», - повідомляє нам пресслужба «Укрпошти».

Створена програма була задля збереження енергоефективності та забезпечення балансу енергоспоживання в пікові години.

Підготувала Біловол Наталія, MistoSumy.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: