Завантаження ...

На сайті президента підписують петицію про присвоєння звання Героя України полеглому тростянчанину

На сайті президента підписують петицію про присвоєння звання Героя України полеглому тростянчанину фото

На сайті президента зареєстровано петицію про присвоєння почесного звання Героя України тростячанину Максюті Ігору Олександровичу.

Захисник України героїчно загинув під час виконання бойового завдання 15 жовтня 2023 року, в бою за Україну, її свободу і незалежність, під час ведення важких бойових дій поблизу села Авдіївка Донецької області.

Максюта Ігор Олександрович народився та виріс у місті Тростянець, закінчив школу №2. Здобув професію столяра, жив і працював у рідному місті, на Смородинській колійній машинній станції з ремонту земляного полотна. За словами друзів та рідних, Ігор був спокійним, врівноваженим, але добрим та завжди усміхненим, дуже любив життя та рідну Батьківщину. Займався спортом, під час навчання в школі активно брав учать у різноманітних спортивних змаганнях.

14 лютого 2023 року Ігор Олександрович Максюта був призваний до лав Збройних сил України, де служив командиром 3-го відділення розвідувального взводу військової частини А4877. Під час виконання бойових завдань зарекомендував себе, як професійний, відповідальний, мужній військовослужбовець. До останньої хвилини життя залишався вірним військовій присязі й народові України.

Підписати петицію можна тут https://petition.president.gov.ua/petition/211230.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: