Завантаження ...

Учні з Сумщини відзначилися на «COOL RAСE»

Учні з Сумщини відзначилися на «COOL RAСE» фото

У Києві відбувся Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід серед учнів «COOL RAСE».

Громадська організація Українська федерація учнівського спорту cпільно з Комітетом з фізичного виховання та спорту МОН України організували захід з метою залучення до рухової активності школярів із прифронтових та тимчасово окупованих територій України.

У змаганнях брали участь 54 команди з тимчасово окупованих та прифронтових областей. Кожна команда складалася з учня і учениці. Змагання були індивідуально-командні і складалися з трьох рубежів різних перешкод. Кожен учень і учениця змагалися на двох рубежах. За результатами забігів на рубежах місця розподілялися відповідно до часу,що витратив учасник на їх подолання. Час подолання рубежів визначався за допомогою чіп-системи. Не залишилась осторонь і команди з Сумщини.

Команда Кролевецького ліцею №3 » Богдан Демченко (учень 10-А класу) і Вікторія Куліш (ученицю 10-В класу) під керівництвом Анатолія Скиба посіли друге місце. Серед 54 хлопців Богдан в особистому заліку став переможцем, Вікторія серед 54 дівчат посіла 10-те місце. У сумі індивідуальні результати наших учасників дали почесне II загальнокомандне місце.

Від Сум були школи № 12 і № 17. Учні 12-ї школи стали бронзовими призерами.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: