Завантаження ...

Сум’ян кличуть у молодіжну раду при міській раді

Сум’ян кличуть у молодіжну раду при міській раді фото

У зв’язку із закінченням строку повноважень складу молодіжної ради при Сумській міській раді оголошується початок процедури створення нового складу молодіжної ради при Сумській міській раді.

До участі в установчих зборах запрошуються громадяни України віком від 14 до 35 років, які є:

▪️ представниками громадських об’єднань та/або відокремлених підрозділів громадських об’єднань, підприємств, установ, організацій, що провадять діяльність у сфері молодіжної політики, які зареєстровані в установленому порядку та/або провадять діяльність на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці;

▪️ представниками закладів освіти, кандидатури яких подаються учнівським або студентським самоврядуванням кожного навчального закладу;

▪️ особами, реєстрацією місця проживання яких є відповідна адміністративно-територіальна одиниця, які делегуються до складу молодіжної ради в порядку, визначеному положенням про молодіжну раду, та з урахуванням вимог цього Типового положення;

▪️ представниками молодіжних центрів із правом дорадчого голосу.

До складу молодіжної ради може бути обрано не більше одного представника від кожного інституту громадянського суспільства, що виявив бажання увійти до складу молодіжної ради.

Склад молодіжної ради формується на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатів, які особисто присутні на установчих зборах.

Кількісний склад молодіжної ради визначається установчими зборами та не може становити більш як 35 осіб.

Строк дії повноважень складу молодіжної ради становить два роки.

Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається

Представниками Го та навчальних закладів:

▪️ заява про участь в установчих зборах

▪️ прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства, рішення про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу молодіжної ради;

▪️ біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, контактної інформації.

Для молоді відповідної адміністративно-територіальної одиниці до заяви додаються:

▪️ заява про участь в установчих зборах;

▪️ біографічна довідка із зазначенням прізвища, власного імені, по батькові (за наявності), посади, місця роботи (за наявності), контактної інформації;

▪️ підписний лист для збору підписів жителів відповідного населеного пункту про підтримку кандидата від відповідної адміністративно-територіальної одиниці.

▪️біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, контактної інформації.

Документи для участі в установчих зборах можна подати будь-яким зручним способом:

1) принести особисто у паперовому форматі у відділ молодіжної політики Сумської міської ради за адресою: м. Суми, вулиця Харківська, 35, каб. 111.

Відповідальна особа за збір та опрацювання документів у паперовому форматі – Соловей Інна Володимирівна, контактний номер телефону: 066 74 86 126.

2) шляхом онлайн заповнення реєстраційної форми, до якої в обов’язковому порядку прикріплюються скановані форми відповідних документів, за посиланнями:

- для представників інститутів громадянського суспільства: http://surl.li/ntakd.

- для молоді відповідної адміністративно-територіальної одиниці (самовисуванців): http://surl.li/ntakq.

Відповідальні особи за збір та опрацювання документів в електронному форматі: Білодід Маргарита Миколаївна, контактний номер телефону: 095 685 83 14, Бондарєв Артем Віталійович, контактний номер телефону: 095 163 59 28.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: