Завантаження ...

На Сумщині затримали наркозбувачів, якими керували з СІЗО

На Сумщині затримали наркозбувачів, якими керували з СІЗО фото

Поліцейські затримали кримінальний квартет, який займався незаконним збутом психотропних речовин.

За даними слідства четверо осіб, один із ув’язнених Сумського слідчого ізолятора створив магазин у «Telegram» та разом із сусідом по камері залучив ще чоловіка та жінку, які мешкали в Охтирці.

Ті, перебуваючи на свободі, за вказівками отримували психотропні речовини у поштоматах під зміненими анкетними даними отримувача. Після чого, важили необхідну кількість наркотиків на електронних вагах, пакували у зіп-пакети, обгортали ізолюючою стрічкою, тим самим виготовляли «закладки». У подальшому розкладали їх та фіксували геолокацію. Інформацію про це надсилали ув’язненим, а ті в свою чергу, після отримання підтвердження про сплату, замовникам.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Сумської обласної прокуратури повідомили усім чотирьом зловмисникам про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконний збут особливо небезпечної психотропної речовини у особливо великих розмірах). Правоохоронці працюють над встановленням каналів постачання заборонених речовин та причетних до цього осіб. Слідство триває, повідомляє поліція Сумщини.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: