Завантаження ...

Поліцейські доставили гуманітарну допомогу жителям прикордонних сіл Сумщини

Поліцейські доставили гуманітарну допомогу жителям прикордонних сіл Сумщини фото

Дільничні офіцери з Середина-Буди вкотре допомогли жителям сел Прогрес та Шалимівки, що знаходяться у безпосередній близкості з кордоном, та доставили гуманітарну допомогу від Товариства Червоного Хреста.

Село Прогрес знаходиться всього за 700 м від кордону з росією. Реалії мешканців страшні: нестерпні обстріли, зруйновані будинки, «мертві» вулиці, і постійний страх за своє життя. Ще від початку повномасштабного вторгнення жителі населенного пункту перебувають під постійними обстрілами з боку окупантів.

Загалом в селах Прогрес та Шалимівка проживає близько 80 осіб. Тиша буває рідко. Ворог по декілька разів на день нещадно відкриває вогонь по цивільним.

На жаль, в умовах воєнного стану мешканці прикордонних сел не завжди можуть себе забезпечити необхідними речами. Тож, сьогодні за сприяння Товариства Червоного Хреста, дільничні доставили мешканцям прикордонних сел пакунки з продуктами харчування, а також деякі будівельні матеріали для відновлення пошкоджених будинків.

У такий складний час поліція не залишається осторонь, а постійно допомагає населенню у вирішенні нагальних потреб, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: