Завантаження ...

На Сумщині судитимуть водія, який п’яним насмерть збив підлітка і покинув місце ДТП

На Сумщині судитимуть водія, який п’яним насмерть збив підлітка і покинув місце ДТП фото

Завершене досудове розслідування кримінальної справи за фактом смертельної дорожньо-транспортної пригоди у с. Нижнє Піщане Сумської громади.

Нагадаємо, що у липні цього року невідомий, керуючи ВАЗ-2101 червоного кольору, допустив наїзд на 13-річного велосипедиста та покинув місце ДТП. Від отриманих травм малолітній хлопець помер на місці.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу водія, причетного до ДТП. Ним виявився 27-річний місцевий мешканець, який намагався приховати факт злочину та позбутися автомобіля.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 3 ст. 286-1 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння» та ч.1 ст. 135 «Залишення в небезпеці» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: