На Сумщині через COVID-19 помер один пацієнт

За минулий тиждень на 68 випадків зменшилася кількість хворих на COVID-19.

За минулий тиждень на 68 випадків зменшилася кількість хворих на COVID-19.

Всього захворіло 702 особи проти 770 за 48 тиждень. Зокрема, в Конотопському районі – 102 особи, Охтирському – 116, Роменському – 30, Сумському – 334, Шосткинському – 120. На жаль, в Сумському районі померла одна людина, яка не була вакцинована та мала ряд супутніх захворювань, повідомив під час апаратної наради в ОВА в.о. начальника обласного управління охорони здоров’я Анатолій Котляр.

Вцілому захворюваність на ГРВІ на Сумщині пішла на спад і наразі є нижчою порогового рівня. Жоден із районів на даний момент не досяг середнього рівня захворюваності, а знаходиться нижче.

Найбільша кількість хворих на ГРВІ протягом минулого тижня була зафіксована в Нижньосироватській, Комишанській, Грунській, Бездрицькій, Березівській, Сумській та Кролевецькій громадах.

Не зважаючи на стабілізацію ситуації щодо захворювання на гострі респіраторні захворювання, варто потурбуватися про вакцинацію, також слід пам’ятати про заходи індивідуального захисту та дотримання соціальної дистанції у громадських місцях, повідомили в ОДА.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: