Сум’яни провели в останню путь снайпера Ігоря Апостолюка

13 грудня у Сумах попрощалися солдатом Ігорем Апостолюком. Воїн був снайпером-розвідником.

13 грудня у Сумах попрощалися солдатом Ігорем Апостолюком. Воїн був снайпером-розвідником.

За інформацією військкомату, чоловік загинув 28 листопада під час виконання бойового завдання в районі Вербового Пологівського району на Запоріжжі. Відспівали бійця у Свято-Троїцькому соборі, пише Суспільне.

Ігор був прийомним сином, якого родина взяла з інтернату, розповіли батьки загиблого. За словами матері Ігоря, на фронт він пішов у серпні.

“Спочатку не казав мені довго, де він. Коли я дзвонила, казав: “Я скоро приїду”. Останні його слова: “Я скоро прийду, ми все зробимо вдома”. Мені в четвер сказали ввечері, що його немає. Тіло доставлять, як зможуть”, - розповіла мати військовослужбовця Оксана Буюн.

“Він показав себе, як герой України. Якби всі були такими героями. Деякі от ховаються, за повістками не йдуть, а він добровільно пішов за контрактом”, - сказав батько Олександр Буюн.

“Він такий добродушний! Що не попроси, ніколи не відмовить: “Тьотя Валя, що вам треба? Я вам все зроблю”. Допомагав мені. Людина Богом дана просто. Я таких ще не бачила людей”, - розповіла сусідка Валентина Циганок.

“Я з Ігорем була знайома зовсім небагато. Бачила його у його друзів. Він інколи приходив в той дім, де я часто бувала. Ігор був дуже чуйним. У нього не було слова “не можу”, “не хочу” або “я зайнятий”. Він завжди був чуйним”, - згадала знайома бійця Валентина.

За місяць, 13-го січня, воїну мало виповнитися 27 років. Поховали захисника України на Алеї Слави Баранівського кладовища в Сумах.

<iframe width="772" height="435" src="https://www.youtube.com/embed/nQuoKj6LGT4" title="У Сумах провели в останню путь солдата Ігоря Апостолюка" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: