Завантаження ...

Поблизу кордону з Сумщиною легіон “свобода росії” атакував путінські війська на бєлгородщині

Поблизу кордону з Сумщиною легіон “свобода росії” атакував путінські війська на бєлгородщині фото

Головне управління розвідки Міністерства оборони України підтверджує факт бойових зіткнень поблизу населеного пункту тєрєбрєно бєлгородської області, яке знаходиться у кількох кілометрах від кордону з Сумщиною.

Внаслідок атаки, яку здійснили противники кремлівського режиму на бєлгородщині, знищено взводний опорний пункт російських військ.

Несподіваний напад на позиції підрозділів армії терористичної росії викликав панічну реакцію серед особового складу місцевого гарнізону.

Так, за наказом тамтешніх командирів російських військ був відкритий хаотичний артилерійський вогонь по навколишніх селах, повідомили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

Як повідомляв губернатор бєлгородщини вячеслав гладков, під обстрілом ЗСУ знаходиться село Теребрене Краснояружського району. За попередньою інформацією, на кордоні села йде стрілецький бій із противником. Усі профільні відомства тримають ситуацію на контролі.

Є пошкодження лінії електропередач у кількох селах. Аварійні та оперативні служби розпочнуть ліквідацію наслідків після погодження з міністерством оборони рф.

За попередніми даними, постраждалих серед мирних мешканців немає. Є руйнування: кількість пошкоджених будинків збільшилася до трьох: з них до одного будинку потрапив снаряд, у другому вибиті вікна та посічені фасад та покрівля та у третьому згоріла альтанка.

Внаслідок прильотів снарядів пошкоджено лінію електропередачі, під відключення потрапляють абоненти сіл Теребрено та Старосілля. Відновлювальні роботи проводитимуться за дозволом Міністерства оборони.

Газові служби завершили роботи з ліквідації наслідків”.

Про свою вилазку повідомили в легіоні “свобода росії”

“Доповідаємо: штурмові групи Легіону виконали всі поставлені завдання та успішно повернулися на територію України.

У пропагандистів у будь-якій незрозумілій ситуації «втрат немає».

Записуйте, що сталося насправді: сьогодні, 17 грудня, штурмові загони Легіону «Свобода Росії» зайшли до Білгородської області рф, знищили ВОП (взводний опорний пункт) путінських військ неподалік вже знайомого нам Теребрено, виконали поставлені завдання і вже повернулися. Фото/відео буде пізніше, як переведемо дух.

P.S. Дорогою назад залишили цікавий пазл… «фахівцям» путінських інженерних військ. Висувайтеся, актуалізуйте карти мінних полів.
P.P.S. А всім мовам кремля, які пишуть про «українську ДРГ» ще раз (для тупих пояснюємо): Ми російські добровольці. І ми маємо право приходити додому будь-коли. Тим більше, з доброю метою”.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: