Сум’яни попрощалися із снайпером Олександром Якущенком

Із солдатом Олександром Якущенком, що загинув на російсько-українській війні, попрощалися в Свято-Воскресенському соборі у Сумах 21 грудня.

Із солдатом Олександром Якущенком, що загинув на російсько-українській війні, попрощалися в Свято-Воскресенському соборі у Сумах 21 грудня.

31-річний чоловік був снайпером роти вогневої підтримки. За інформацією сумського центру комплектування, воїн загинув 13 грудня поблизу Міньківки Донецької області, йдеться в сюжеті Суспільного Суми.

"Олександр був мужнім, сміливим, дещо відчайдушним хлопцем, який ніколи не цурався виконувати бойовий наказ, підтримував своїх побратимів, у якого ніколи не сходила посмішка з обличчя, який міг пожартувати, порадити, підтримати", – розповів побратим загиблого Іван Бардаков.

Про Олександра Якущенка розповів його знайомий Олександр Пономаренко: "Я дуже давно, ще з малечку його знаю. Він був трудолюбивий, багато чого зробив у житті. Ставки у них з батьком були. Вони займалися. Багато планів було, не всі плани здійснилися. Ми будемо його памятати дуже довго".

Ті хлопці, які зараз гинуть за нашу країну, — це найдорожче, вважає знайома Олександра Ольга Літвіненко. "Ми втрачаємо тих людей, які могли її відбудовувати. Взагалі ховати дітей – це для батьків найгірше. Мені боляче дивитися на його тата, який сам воює і зараз ховає свого сина", – поділилась жінка.

Воїна, що віддав життя за свободу і незалежність України, поховали на Алеї Слави Ново-Центрального Баранівського кладовища Сум.

<iframe width="772" height="435" src="https://www.youtube.com/embed/w75ZmxNaSkw" title="“Загинув від ворожої міни”: у Сумах попрощались із снайпером Олександром Якущенком" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: