Завантаження ...

У Центрі перетримки пройшов фестиваль-презентація безпритульних тварин

У Центрі перетримки пройшов фестиваль-презентація безпритульних тварин фото

Сумське товариство захисту тварин підбило підсумки зимової презентації собак у Центрі перетримки.

Осіння спроба проведення міні-фесту в стінах притулку надихнула провести ще одні тематичні вихідні прилаштувань. І коли, як не перед Новим роком, найбільше віриш в чудо?

Тож буквально за пару тижнів було вирішено низку організаційних питань і ось в ЦП вдруге провели виставку-прилаштування собак.

Мета заходу досягнута:

- всі тварини 2 дні підряд активно отримували увагу від відвідувачів, вигулювались, пригощались смаколиками - саме ви, гості вихідних, зробили їх найщасливішими собаками!

- багато нових людей приїжджали впродовж двох днів. Ми раді новим знайомствам, чим більше людей дізнається про центр перетримки, тим краще! Тут знайдеться чим зайняти руки для кожного.

- і головне… завдяки івенту «Зимові мрії про дім» вдалося віддати в сім’ї 4 підопічні собачки !

Не забувайте про вигули щотижня, а якщо надумаєте взяти друга з притулку, не обов’язково чекати визначних дат, вони завжди готові подарувати свою вірність та любов людям.

Щасливчики, які знайшли дім на цих вихідних: евакуйовані з Донеччини та Херсону - Бона, Гарік та цуценя мами Мухи (військові прихистили у себе собаку, яка віддячила хлопцям, народивши 6 цуценят), четвертою, кому посміхнулася доля, стала дівчинка, яку декілька місяців тому привезли з Сумського прикордоння, вона чудом вижила у полі на трасі, яка часто обстрілюється ворогом.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: