Завантаження ...

Зимові заходи сонця на сумських водоймах (ФОТО)

Зимові заходи сонця на сумських водоймах (ФОТО) фото
Календарна зима добігає кінця. У Сумах вона запам’яталася грудневими снігопадами, січневими морозами та лютневими туманами.

І хоча зимові сонячні дні для містян були радше виключенням, все ж ми встигли сфотографувати деякі з них і підготували для вас добірку зимових заходів.


Цього разу нашими локаціями стали сумські водойми, зокрема в об’єктив потрапили озеро Чеха, річка Псел та озерце на Криничній.



Мороз на Криничній

Січень-2024 «відмітився» у Сумах морозами та снігом. В один із таких днів нам вдалося закарбувати на фото морозний захід сонця на Криничній. Тоді товстий лід вкрив річку Псел та його старицю-озерце.



Майже весна на Чешці

Початок лютого запам’ятався сум’янам слабоморозною, переважно похмурою та туманною погодою. Сонце рідко з’являлося над Сумами, та все ж ми встигли «упіймати» для вас один із його гарних заходів.


Лютневий «плюс» та сумські лебеді

Останній тиждень у Сумах панує сонячна плюсова погода, яка віщує теплий початок весни. Прогулюючись берегом Псла, неподалік від «Здибанки» можна помітити, що від зими залишилося небагато: холодний вітер, купка снігу та зовсім тоненька крига на мілині. Ще нещодавно крижаним Пслом вже пропливає популярна парочка лебедів, яка цьогоріч вирішила залишитися у місті та тішити сум’ян.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: