У Свесі попрощалися із захисником Іваном Скрипцовим

6 березня у Свесі на Сумщині попрощались з військовослужбовцем Іваном Скрипцовим.

6 березня у Свесі на Сумщині попрощались з військовослужбовцем Іваном Скрипцовим.

Чоловік помер 29 лютого на Дніпропетровщині. Йому було 35, йдеться в сюжеті Суспільного Суми.

Сусід Івана Скрипцова Степан розповідає, що чоловік пішов на фронт добровольцем. Він приєднався до війська влітку 2022 року.

"Тут народився, у школу ходив, пішов у армію, а після армії – в інститут. І один закінчив, і другий, а тоді добровольцем пішов", — згадує Івана сусід Степан.

"Він попрацював на заводі, добре про нього відзивались, він у міліції працював. У лісгоспі працював, хороший був хлопець, було багато у нього друзів, ніколи не грубив. У нього залишились батьки: мама і тато, син Марк – також хороший хлопчик", — згадує чоловіка сусідка Валентина.

Іван Скрипцов служив стрільцем у аеромобільному батальйоні, повідомив в.о. начальника служби зв'язків з громадськістю обласного центру комплектування Олександр Варуха. Помер військовий через хворобу.

"Військовий Скрипцов Іван до останнього дня перебував на бойових позиціях, перебував разом зі своїми побратимами. Він ремонтував свого "Козака" — це автомобіль, на якому він виконував бойові завдання, на цьому Козаку він від А до Я пройшов Херсон, був в Бахмуті, Мар’янці, Соледарі. Сьогодні попри всі обставини ми проводжаємо його, як справжнього героя", — говорить Роман Лукаш, перший заступник селищного голови.

Поховали воїна на місцевому кладовищі.

<iframe width="772" height="434" src="https://www.youtube.com/embed/TnduVs8RLSw" title="&quot;Ремонтував свого &quot;Козака&quot;: на Сумщині попрощалися з Іваном Скрипцовим" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: