Завантаження ...

На Лебединщині попрощалися із захисником Віктором Гриценком

На Лебединщині попрощалися із захисником Віктором Гриценком фото

У Великому Висторопі провели в останню дорогу полеглого захисника – солдата Віктора Гриценка.

У Лебединській громаді провели в останню дорогу жителя села Великий Вистороп, захисника – солдата Віктора Андрійовича Гриценка, який віддав своє життя за свободу, незалежність і територіальну цілісність України.

Призваний на військову службу 10 листопада 2023 року, Віктор Андрійович, не шкодуючи власного здоров’я і життя, нищив ворога у складі однієї з військових частин на посаді стрільця, наближаючи перемогу нашої держави над ворогом.

Сьогодні Віктор Андрійович повернувся додому на щиті. Відданий Військовій присязі на вірність українському народові, мужньо виконавши свій військовий обов’язок, в бою за рідну Україну, загинув 27 січня 2024 року біля населеного пункту Синьківка Куп’янського району Харківської області.

Напередодні, 26 січня боєць відсвяткував свій 52 день народження… Не дочекалися Героя живим мати і рідний брат.

Церемонія прощання із захисником пройшла у рідному селі. Попрощатися із загиблим прийшли односельчани, представники влади та військовослужбовці, духовенство.

Жалобна процесія скрізь живий коридор вдячних громадян рушила до місця поховання бійця. Поховали Віктора Гриценка на місцевому кладовищі під залпи почесної варти ту звуки Державного Гімну України.

Прощальне слово на місці поховання військового виголосили виконуюча обов’язки міського голови Світлана Горошко, староста Великовисторопського старостинського округу Олена Коваленко та начальник другого відділу Сумського РТЦК та СП (м. Лебедин), підполковник Ігор Ячменьов, повідомили в мерії Лебедина.

Герої не вмирають!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: