Завантаження ...

На сайті президента підписують петицію про присвоєння звання Героя України полеглому на війні тростянчанину

Мешканців Сумщини просять підтримати петицію про присвоєння почесного звання Героя України (посмертно) тростячанину Прасолову Миколі Вікторовичу, який загинув під час виконання бойового завдання 26 лютого 2024 року.

Народився та виріс Микола Прасолов у місті Тростянець, після закінчення 9 класів міської школи № 5 здобув робітничу професію у Тростянецькому СПТУ-25.

Микола любив спорт, захоплювався футболом. Він завжди був спокійним, врівноваженим, добрим та усміхненим, понад усе любив життя та рідну Україну, був великим патріотом рідної землі.

Після Революції Гідності наш захисник не міг стояти осторонь подій, які відбувалися на Сході України: Микола Вікторович з 2015 року воював на Донбасі в зоні АТО, сміливо відстоюючи територіальну цілісність і незалежність України. Він мав позивний «Морячок».

Після повернення з зони АТО Микола Прасолов працював у Тростянці на Кононівському елеваторі.

Відразу ж після повномасштабного вторгнення росії в Україну у 2022 році він добровольцем вступив до лав Збройних Сил України, щоби вигнати з української землі російського окупанта і повернути мир нашій землі!

У Збройних силах України Микола Вікторович Прасолов служив солдатом 1 механізованого відділення 2 механізованого взводу 2 механізованої роти механізованого батальйону 4-ої окремої танкової бригади імені гетьмана Івана Виговського.

Під час виконання бойових завдань зарекомендував себе, як професійний, відповідальний, мужній військовослужбовець. Він до останньої хвилини залишався вірним військовій присязі й народові України.

Ворожа куля обірвала молоде життя у самому розквіті. Миколі Прасолову назавжди залишиться 31 рік...

Шановні жителі громади, не будьте байдужими, підпишіть петицію, Україна повинна знати своїх Героїв!

Вічна пам’ять! Вічна слава Герою!

Підписати петицію треба тут: https://petition.president.gov.ua/petition/222552.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: