Завантаження ...

У Білопіллі провели в останню путь захисника Олександра Авраменка

У Білопіллі провели в останню путь захисника Олександра Авраменка фото

У Білопіллі попрощалися та провели в останню дорогу земляка – прикордонника Олександра Авраменка, життя якого обірвалося 22 березня 2024 року, у рідному Білопіллі, під час виконання службового обов’язку з охорони та оборони державного кордону України на визначених позиціях унаслідок здійснення противником авіаудару.

Він стояв на захисті оборони державних рубежів Україну і у 2014 році, коли ворог зайшов зі сходу країни, і у 2022 - з початку повномасштабного наступу російських військ. Він був інспектором прикордонної служби І категорії – начальником кінологічної групи першого відділення інспекторів прикордонної служби дев’ятої прикордонної застави, майстром-сержантом.

Як кажуть колеги-прикордонники, які прийшли віддати останню шану загиблому, Олександр був світлою і щирою людиною, прикордонником, який був гідний своєї Батьківщини.

Авраменко Олександр Сергійович народився 27 серпня 1978 року в Білопіллі.

Навчався в Білопільській школі № 1, потім – у Білопільському ПТУ № 5, де й здобув професію електрозварника. По закінченню – служба в армії. Після строкової служби, підписав контракт із державною прикордонною службою, і до кінця свого подиху був вірний присязі.

Навчав воєнній справі молоде покоління держприкордонслужби. Був гідним прикладом для всіх. За сумлінну службу Олександра Авраменка неодноразово відзначали грамотами та подяками.

У загиблого залишились дружина і троє дітей.

Поховали земляка з усіма військовими почестями під залпи почесної варти та Державний Гімн України на міському кладовищі на Алеї Слави.

Важко знайти слова втіхи, неможливо заспокоїти біль та гіркоту втрати. Кожен загиблий воїн – це болюча рана на душі кожного з нас. І не буде московитам прощення за забрані життя українців - від малого до великого.

Ім’я Олександра Авраменка навіки буде взірцем мужності, патріотизму та назавжди увійде в історію нашого краю, повідомили в мерії Білопілля.

Слава Україні!

Вічна Слава нашим Героям!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: