Завантаження ...

У Шостці попрощалися із захисником Сергієм Моісеєнком

У Шостці попрощалися із захисником Сергієм Моісеєнком фото

Шосткинська громада проводжала в останню путь свого сина – молодого патріота, який віддав життя за Україну.

Моісеєнко Сергій Вікторович народився 23 грудня 1995 року в с. Вороніж, де і пройшли його дитячі та юні роки. Навчався у Воронізькій школі І-ІІІ ст. ім. П.О. Куліша. Вчився добре. Був дуже спокійним, доброзичливим, ввічливим хлопцем. У 2011 році після закінчення 9-ти класів, вступив до Шосткинського хіміко-технологічного коледжу (спеціальність «електрик»), у 2015 році – до Шосткинського інституту СумДУ, диплом про вищу освіту отримав у 2017 році.

Сергій був завжди надійним помічником для родини та друзів. Молодий чоловік не встиг створити власну сім’ю, інколи він говорив: «Це ще не на часі, спочатку треба побудувати дім». Трудову діяльність Сергій розпочав у Києві, працював у сфері будівництва. Повномасштабна російська агресія змінила життя родини Моісеєнків, забравши у них найдорожче…

Сергій Вікторович став на захист Батьківщини влітку 2023 року. З липня проходив військове навчання у Чернігові, після чого 3 місяці стажувався у Великій Британії, отримав звання «молодший лейтенант». Воював на Донецькому напрямку, був командиром взводу механізованого батальйону, мав позивний «Агент». До виконання службових обов’язків завжди ставився відповідально, мав добрі стосунки з бойовими побратимами.

Сергій Вікторович Моісеєнко загинув 1 квітня поблизу населеного пункту Костянтинівка Донецької області, під час виконання військових обов’язків, повідомили в мерії Шостки.

Низький уклін нашому захиснику, вірному захиснику України!

Глибокі співчуття рідним і близьким Героя…

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: