Завантаження ...

На Кролевеччині провели в останню путь захисника Івана Пономаренка

На Кролевеччині провели в останню путь захисника Івана Пономаренка фото

7 квітня Кролевецька громада провела в останню путь свого Героя, воїна з незламною волею, який вірний військовій присязі, виявивши стійкість і мужність загинув у бою за нашу Батьківщину - Івана Миколайовича Пономаренка.

Розділити біль непоправної втрати з рідними та вклонитися памʼяті Героя, прийшли друзі, побратими, представники влади, односельчани, та всі, хто його знав.

Прощалися зі сльозами на очах, скорботою та болем від непоправної втрати.

Відспівування воїна відбулось у Храмі Свято-Троїцької парафії УПЦ у с.Бистрик. Поховали Захисника України з усіма військовими почестями на місцевому кладовищі: в мить прощання з Героєм звучав Державний Гімн України. У пам'ять про полеглого Воїна пролунав військовий салют.

Справжній патріот, вірний захисник України. Таким він назавжди залишиться у пам’яті жителів Кролевеччини.

Вічна пам’ять і слава Герою!

Старший солдат Пономаренко Іван Миколайович, 29.02.1972 р.н., народився та проживав у с. Бистрик, закінчив Бистрицьку ЗОШ у 1989 р., на військову службу по мобілізації призваний 28.12.2022 року. Служив у 115 окремій механізованій бригаді.

Загинув 01.04.2024 в районі населеного пункту Очеретине Донецької області гідно виконуючи свій військовий обов'язок залишився вірним військовій присязі беручи участь в обороні держави та стримуванні збройної агресії російської федерації.

У військовослужбовця залишились дружина, двоє дітей та сестра.

Співчуваємо родині та близьким Героя, щиро розділяємо біль утрати та схиляємо голови в глибокій скорботі, повідомили в мерії Кролевця.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: