Завантаження ...

У Білопіллі попрощалися з полеглим прикордонником Денисом Голодом

У Білопіллі попрощалися з полеглим прикордонником Денисом Голодом фото

У Білопіллі, 6 квітня, попрощалися з полеглим 22-річним захисником Денисом Голодом.

Голод Денис Олександрович – старший сержант, інспектор прикордонної служби 2 категорії – водій відділення повітряної розвідки та протидії безпілотним повітряним суднам 5-ї прикордонної застави другої прикордонної комендатури 5-го прикордонного загону Державної прикордонної служби України.

Народився 21 квітня 2001 року в м. Білопілля. Навчався в Білопільській ЗОШ № 4, потім – у Білопільському вищому професійному училищі, здобув спеціальність «Слюсар з ремонту рухомого складу. Помічник машиніста тепловозу. Помічник машиніста електровозу». Під час навчання неодноразово брав участь у змаганнях з гирьового спорту та посідав призові місця.

У березні 2020 року підписав контракт про проходження військової служби в Державній прикордонній службі України. Денис гідно виконував службовий обов’язок із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України.

У 2022 році він одружився, а в 2023 - народилась донечка.

«Денис був щирою і відкритою людиною, полюбляв рибалити, займався спортом, завжди допомагав друзям, безмежно любив своїх батьків, дружину й донечку, був вірний Батьківщині», - розповідають рідні та знайомі загиблого.

Загинув земляк 29 березня 2024 року в районі населеного пункту Миропілля Сумської області внаслідок підриву транспортного засобу під час висування до місця несення служби.

У загиблого залишились батьки, дружина і маленька донька.

Він той, хто не боявся і пішов битись, пішов долати смерть, скорботу, жах. Він той, завдяки кому ми живі. Про такого земляка варто писати не допис, а розділ книги. Втім, краще за нього, буде свідчення нашої любові і пам’яті про нього. Здається, що тепер прийдеться навчитись жити з пустотою… але ні, треба буде навчитись жити! Жити з памʼяттю про нього, жити, бо він хотів цього.

Поховали Дениса Голода з військовими почестями на одному з кладовищ у Білопіллі, повідомили в мерії Білопілля.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: