Завантаження ...

Жителів Сумщині запрошують на відбір на “Ігри нескорених 2025”

Жителів Сумщині запрошують на відбір на “Ігри нескорених 2025” фото

Жителів Сумщини запрошують взяти участь у всеукраїнських змаганнях з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних спортивних змаганнях «Ігри нескорених 2025».

Міністерство у справах ветеранів України відповідно до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих, спортивних заходів та спортивних змагань України на 2024 рік здійснює організацію та підготовку національної збірної команди України до участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених», які відбудуться 8-16 лютого 2025 року у м. Ванкувер та м. Вістлер, Канада.

З метою належної підготовки до участі у зазначених міжнародних змаганнях з 31 травня по 2 червня 2024 року проводяться Всеукраїнські змагання з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025» з адаптивних видів спорту.

До участі у Всеукраїнських змаганнях з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних спортивних змаганнях «Ігри Нескорених 2025» запрошуються особи, які залучалися до забезпечення проведення антитерористичної операції, забезпечення здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, до здійснення заходів, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України (період з 2014 року – до сьогодні), з числа:

- військовослужбовців, поліцейських, та осіб з їх числа, які зазнали травм, поранень або захворювань під час або внаслідок виконання службових обов’язків у зоні бойових дій;

- осіб, звільнених з військової служби, служби у правоохоронних органах; - ветеранів війни (учасники бойових дій, статус яким встановлено згідно з пунктами 21-25 частини першої статті 6 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту») та особи з інвалідністю внаслідок війни, яким статус встановлено згідно з пунктами 11-16 частини другої статті 7 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

Реєстрація учасників проводиться з 08 квітня до 21 квітня 2024 року, умови проведення, анкета учасника та актуальна інформація щодо реєстрації учасників розміщена на сайті Міністерства у справах ветеранів України за посиланням: https://eveteran.gov.ua/services/uchast-u-vseukrayinskih-zmagannyah-igri-neskorenih.

Контактна особа для координації і взаємодії: начальник відділу спорту ветеранів та фізкультурно-спортивної реабілітації Департаменту забезпечення переходу від військової служби до цивільного життя Мінветеранів Анастасія ГАЛАЙКО, телефон +38 (063) 230 20 11.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: