Завантаження ...

Свесяни попрощались із прикордонником Сергієм Зайцем

Свесяни попрощались із прикордонником Сергієм Зайцем фото

12 квітня у Свесі попрощались з 35-річним прикордонником Сергієм Зайцем, який загинув напередодні, захищаючи державний кордон на Сумщині

Побратим загиблого Сергій Гальонко розповідає, що перші дні повномасштабного вторгнення вони з Сергієм зустріли на Чернігівщині, де відбивали наступ російських військ, пише На межі.

«Сергій був хорошою людиною і як бойовий товариш і як друг. Ми разом починали службу, разом служили, а коли почалась повномасштабна війна - разом поїхали в Чернігів, де два місяці відбивали місто від ворога. Повернулись додому, заступили на бойові позиції «на нулі».

Олександр Васильцев розповідає, що Сергій служив водієм прикордонної служби, у військового залишилась дружина та троє дітей.

«Ми працювали разом ще задовго до повномасштабної війн, разом витримували ті нелегкі завдання, які перед нами ставились. Сергій був водієм і завжди відповідально ставився до своєї роботи. На жаль, троє його маленьких дітей залишились без батька, а ми залишились без побратима».

Селищний голова Свеси Сергій Киркач говорить, що військовий загинув під час виконання бойового завдання.

«Загинув прикордонник, світла та добра людина. Ворог підступно замінував шлях, яким Сергій йшов на зміну своїм бойовим побратимам, виконуючи бойове завдання. Сталось велике горе, я переконаний, що громада буде вічно пам'ятати Сергія і всіх хлопців, які загинули за Україну».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: