Завантаження ...

На війні загинув міський голова Лебедина Олександр Бакликов (оновлено)

На війні загинув міський голова Лебедина Олександр Бакликов (оновлено) фото

Про це повідомили в Лебединській мерії.

Висловлюємо співчуття родині загиблого БАКЛИКОВА Олександра Миколайовича

Виконавчий комітет Лебединської міської ради висловлює щирі співчуття родині загиблого Бакликова Олександра Миколайовича.

Олександр Бакликов з 2015 по 2022 рік обіймав посаду Лебединського міського голови. У вересні 2022 року добровільно вступив до лав Збройних Сил України, а ввечері 15 квітня 2024 року громаду сколихнула сумна звістка про його трагічну загибель.

Важка втрата у такий важкий час. І невимовного болю нічим не загоїти. Усі щиро сумуємо разом з Вами, низько схиляємо голови у скорботі та розділяємо біль втрати найріднішої для Вас людини.

Нехай добрий, світлий спомин про Олександра Миколайовича назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх, хто його знав, любив та шанував. Хай душа його знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!

Вічна пам’ять!

Син мера Лебедина Олександр розповів, що батько загинув ще у неділю, 14 квітня.

Олександр Бакликов служив командиром гранатометного взводу в штурмовій бригаді, виконував бойові завдання на Авдіївському напрямку, пише Кордон.медіа.

“Разом із побратимом Назаром батько того дня їхав на один із флангів, де ворог оточив інших військових його взводу. По дорозі туди росіяни зробили засідку і обстріляли їхнє авто з кулеметів. Батько прийняв на себе удар та закрив Назара.

Олександр Бакликов загинув на місці. Назар із пораненнями вижив”.

Тіло очільника Лебедина вдалося забрати лише вчора з поля бою.

Прощання з Олександром Бакликовим буде в Лебедині. Дата і час поки невідомі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: