Завантаження ...

Лебединці попрощалися із міським головою Олександром Бакликовим

Лебединці попрощалися із міським головою Олександром Бакликовим фото

Тяжку, непоправну втрату понесла Лебединська громада. 14 квітня 2024 року, захищаючи рідну Батьківщину від російських загарбників, смертю хоробрих загинув Лебединський міський голова Бакликов Олександр Миколайович.

Після деокупації територій Сумщини він добровольцем пішов на фронт, служив командиром гранатометного взводу в 47-й штурмовій бригаді, з честю та гідністю виконував бойові завдання в самому пеклі війни — на Авдіївському напрямку.

Сотні людей прийшли і приїхали здалеку, щоби попрощатися з Бакликовим Олександром Миколайовичем, провести його в останню земну дорогу, низько вклонитися його Подвигу заради нашої Перемоги, заради волі, свободи, незалежності України та гідного майбутнього українського народу.

Жалобна процесія крізь живий коридор вдячних громадян рушила до цвинтаря. Шлях до могили Героя був устелений живими квітами...

Поховали Бакликова Олександра Миколайовича на Алеї Слави у Лебедині з усіма військовими почестями, поряд з іншими солдатами, які загинули за волю і незалежність України.

Вічна пам’ять, вічна шана та слава Герою! Світла пам'ять, величезна вдячність і тяжкий біль втрати назавжди залишаться в наших серцях…

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: