Завантаження ...

Чи збудують для 27-ї школи укриття на 1000 місць

Чи збудують для 27-ї школи укриття на 1000 місць фото
У 27-й школі планують збудувати укриття за закордонним проєктом. Звідки благодійники та чому саме ця школа? Минулого тижня у МВА розповіли про підписання меморандуму між Сумською міською радою і Міністерством економіки та інновацій Литовської Республіки, в результаті якого буде побудоване нове сучасне укриття в одній із сумських шкіл, але не повідомили громаді, про яку школу йдеться.

Тому журналісти MISTOSUMY.com вирішили дізнатися, яка ж саме сумська школа може отримати укриття у директорки департаменту освіти Сумської ОДА Вікторії Гробової.
На що та повідомила, що школу №27 було обрано за кількістю учнів, після аналізу усіх деталей стосовно земельних ділянок та стану комунікацій шкіл міста. Цей вибір пояснила також тим, що неподалік знаходиться школа 26, тобто цим сховищем зможуть користуватися одразу діти двох закладів.        

Проєкт знаходиться на стадії розробки Меморандуму між Сумською міською радою і Міністерством економіки та інновацій Литовської Республіки. За словами Вікторії Гробової литовці планують самі робити проєкт та обирати підрядника, а також контролювати роботи по будівництву.

Між двома школами №26 і  №27 відстань по пішохідній прямій 500 метрів, школа №27 станом на зараз має 982 учні, школа №26 - 628 учнів.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: