Завантаження ...

У Сумах поховали захисника Євгена Суярова

У Сумах поховали захисника Євгена Суярова фото

23 квітня у Сумах попрощались із загиблим військовослужбовцем Євгеном Суяровим.

Боєць загинув 14 квітня в районі населеного пункту Вербове Запорізької області, ййдеться в сюжеті Суспільного Суми.

Євген Суяров був старшим оператором відділення протитанкових ракетних комплексів 117 окремої механізованої бригади. Командир Євгена розповів, як загинув його побратим.

“Виконуючи бойове завдання, удар FPV-дроном..На жаль.. Судячи з того, що ми бачили, він накладав собі турнікет, але.. скоріш за все, що скинули на нього з дрона вибухівку”, - повідомив командир Євгена Суярова.

Він згадує: у 22-му році прийшли з ним служити в один день:

“В той же самий день ми з ним познайомились і до цього часу служили разом. Він ніколи не відмовлявся, завжди був впевнений і був надійний, як скеля”.

“Він був моїм помічником-консультантом народного депутата. Дуже відповідально ставився до виконання своїх обов’язків, які на нього покладались. Людина була дисциплінована, організована. Ну і, власне кажучи, загинув він за ту справу, за яку би боровся в мирному житті. Його, звичайно, буде не вистачати нам, розповів знайомий загиблого, екс-нардеп Леонід Мордовець.

“Взагалі, це була дитина від Бога, батько двох дітей”, - розповіла Прасковія Дрозд, колега Євгена Суярова.

Після відспівування у Свято-Воскресенському кафедральному соборі Євгена Суярова поховали на Алеї Слави Ново-Центрального Баранівського кладовища. Йому назавжди залишиться 44 роки.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: