Завантаження ...

На Сумщині судитимуть сестер-молдаванок за сутенерство та сексуальну експлуатацію дівчат

На Сумщині судитимуть сестер-молдаванок за сутенерство та сексуальну експлуатацію дівчат фото

Слідчі поліції Сумської області завершили розслідування кримінального провадження стосовно двох рідних сестер, які упродовж 2023 року займались сутенерством та вербували дівчат для сексуальної експлуатації.

Обвинувачені - 33-річна та 41-річна жінки, громадянки Молдови, які проживали на Сумщині. З липня 2023 року, з метою незаконного збагачення, вони шукали молодих дівчат, які були готові надавати послуги сексуального характеру за гроші. Особливо вони прицілювалися на дівчат, які мали скрутне матеріальне становище. Обіцяючи їм працевлаштування у легальній сфері в столиці, вони схиляли їх до надання сексуальних послуг. Для своїх "працівниць" молодша з сестер орендувала квартиру в Києві та забезпечувала їх всім необхідним. Під час обшуків у фігуранток вилучили готівку, банківські картки, мобільні телефони, засоби контрацепції та інші речові докази. Зараз молодша з сестер перебуває під вартою з можливістю звільнення під заставу, а старша - під домашнім арештом.

Слідчі поліції скерували до суду обвинувальний акт стосовно зловмисниць за статтями 303 (сутенерство), 149 (торгівля людьми) та 302 (створення і утримання місць розпусти) Кримінального кодексу України, повідомляє обласна прокуратура.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: