Завантаження ...

Світло за бонуси: як працює сервіс "Енергопремія"?

Замовляй книги, гаджети, одяг або продукти в онлайн-магазинах і отримуй кешбек на оплату електроенергії. ТОВ "ЕНЕРА СУМИ" пропонує споживачам скористатися новою послугою "Енергопремія".

Що робити?

  • зареєструйся на веб-порталі проєкту;
  • обери магазин-партнер;
  • придбай товар онлайн;
  • відповідно до умов сервісу вам може бути нараховано кешбек;
  • сплати бонусами за спожиту електроенергію.

Сервіс "Енергопремія" – програма лояльності для споживачів електроенергії. З кожної покупки у магазинах-партнерах клієнти ТОВ "ЕНЕРА СУМИ" можуть отримати до 15% кешбеку. А потім оплатити цими коштами рахунки за електроенергію.

Нині компанія співпрацює з понад 50 інтернет-магазинами і постійно залучає до участі в енергетичному проєкті нових партнерів.   

На сайті "Е-премія" є перелік учасників проєкту з активними лінками на їхні онлайн-платформи, де кожен знайде щось для себе: від товарів для всієї родини до квитків на міжнародні автобусні перевезення чи ювелірних прикрас. Купуєте те, що вам треба, частина витрачених коштів за певних умов може бути зарахована на ваш особовий рахунок у ТОВ "ЕНЕРА СУМИ". Сума накопичених бонусів відображається у особистому кабінеті "E-Svitlo". У цьому ж сервісі можна сплатити за світло.

Як зауважують фахівці ТОВ "ЕНЕРА СУМИ", сервіс "Енергопремія"– зручний і вигідний, адже дозволяє вчасно розраховуватися за електроенергію без зайвих витрат.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: