Завантаження ...

У в.о.мера Сум може з'явитися вже четвертий заступник

У в.о.мера Сум може з'явитися вже четвертий заступник фото

17 травня 2024 року на сайті Сумської міської ради оприлюднено проект рішення про затвердження нового заступника міського голови.

Обов'язки в.о. мера Сум наразі виконує Артем Кобзар, і саме він й пропонує на цю посаду Дмитра Миколайовича Денисенка. Згідно з даними аналітичної онлайн-системи YouControl, у 2021 році Дмитро Денисенко працював начальником сектору протидії домашньому насильству в Головному управлінні Національної поліції в Сумській області.

Більше інформації про нового заступника та його обов'язки буде відомо після ухвалення рішення сесією міськради, пише Ваш шанс.

Наразі у мера Сум є три заступники:

Римма Бикова: курує питання архітектури, державно-будівельного контролю, регулювання земельних відносин, управління майном комунальної власності, надання адміністративних послуг, приватизації житла, контролю за дотриманням законодавства про працю.

Артем Кузнецов: відповідає за питання соціально-економічного розвитку, інвестицій, охорони навколишнього природного середовища, енергозбереження, цивільного захисту населення, ліквідації аварійних ситуацій, взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи, охорони здоров'я.

Станіслав Поляков: курує питання освіти, соціального захисту населення, культури, молодіжної політики, розвитку підприємництва, фізичної культури та спорту, контролю за станом благоустрою Сумської міської територіальної громади.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: