Перевірка КП «Шляхрембуд» блокується: що відбувається?

20 травня працівників управління внутрішнього контролю та аудиту Сумської міської ради не допустили на територію КП «Шляхрембуд» для проведення планової перевірки.

20 травня працівників управління внутрішнього контролю та аудиту Сумської міської ради не допустили на територію КП «Шляхрембуд» для проведення планової перевірки.

Сьогодні, 21 травня, разом з аудиторами на підприємство приїхав в. о. міського голови Артем Кобзар.

Однак, Олександр Вегера, який виконує обов'язки керівника КП у зв'язку з лікарняним директора Олександра Зименка, відмовився допустити перевірку, посилаючись на її незаконність.

Начальник управління внутрішнього контролю та аудиту Інна Козачок зазначила, що їхня структура діє в рамках законодавства і вже провела чотири перевірки на КП «Шляхрембуд».

За результатами цих перевірок керівництву підприємства було надано рекомендації, дотримання яких вже дає позитивні результати.

Інна Козачок підкреслила, що метою перевірки є не перешкоджання роботі підприємства, а допомога у виявленні недоліків та їх корегуванні.

Варто зазначити, що Олександр Вегера протягом 20 років очолював КП «Шляхрембуд». Минулого року на цю посаду був призначений помічник мера та депутат міськради Олександр Зименко, а Олександр Вегера став його заступником.

<iframe width="730" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/0RiJM0wAzmw" title="Сумську міську раду не допустили на власне підприємство" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe>
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: