Завантаження ...

Міша Коллінз на Сумщині: актор "Надприродного" збирає кошти на розмінування України

Міша Коллінз на Сумщині: актор "Надприродного" збирає кошти на розмінування України фото

22 травня американський актор Міша Коллінз, який зіграв одну ролей у серіалі "Надприродне", відвідав Сумську область.

У рамках свого візиту до України актор, який став амбасадором фандрейзингової платформи United24, оголосив про збір коштів на розмінування країни.

Як зазначають в United24, на звільнених від російських окупантів територіях України знаходять безліч вибухонебезпечних предметів: протитанкові та протипіхотні міни, міни-пастки, проводи-троси, касетні боєприпаси, тисячі нерозірваних снарядів. Ця смертоносна зброя може бути захована де завгодно: у предметах побуту, іграшках, будинках, дитячих садках, на ігрових майданчиках, полях, у лісах та парках.

Мета збору коштів - 450 000 доларів на придбання багатофункціонального піротехнічного автомобіля для саперів. Ця машина допоможе розміновувати землю та транспортувати вибухонебезпечні предмети до місць їхнього знищення.

Під час візиту на Сумщину актор закликав усіх небайдужих долучитися до збору коштів на розмінування українських земель. Він наголосив, що це питання життєвої ваги для тисяч людей, які повертаються до своїх домівок після деокупації.

Важливо зазначити, що це не перший візит Міші Коллінза до України. Минулого року, ще з перших днів повномасштабного вторгнення Росії, він рішуче підтримав нашу країну і став одним з амбасадорів United24.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: