Завантаження ...

У Сумах патрульні та військові затримали п'яного водія (відео)

У Сумах патрульні та військові затримали п'яного водія (відео) фото

Учора у Сумах сталася подія, що призвела до бурхливих обговорень у соціальних мережах.

На відео, яке поширюють користувачі, видно, як патрульні поліцейські та військовослужбовці ТЦК зупинили та затримали водія автомобіля ЗАЗ Daewoo.

Офіційна позиція патрульної поліції:

Те, що показано на відео, не дає можливості суспільству побачити об'єктивну картину про ситуацію та створює підґрунтя для маніпуляцій.

Патрульні, спільно з ТЦК, відпрацьовували перевірку військово-облікових документів на вулиці Лесі Українки. До них звернулися небайдужі громадяни та повідомили про водія ЗАЗ Daewoo, який, ймовірно, керує автівкою у стані сп'яніння.

Перевіряючи інформацію, біля магазину, патрульні дійсно виявили вказаний транспортний засіб. Коли ж інспектор підійшов до автівки, водій почав рух, проігнорував вимогу зупинитися та поїхав далі. За кількасот метрів його зупинили. Водій відмовлявся виконувати законну вимогу патрульних вийти з автівки та пройти огляд на стан сп'яніння.

На допомогу патрульним прийшли військовослужбовці, та спільними зусиллями, із застосуванням фізичної сили, дістали його з автівки.

40-річний керманич дійсно мав ознаки алкогольного сп'яніння. Від проходження огляду на місці зупинки та в закладі охорони здоров'я він категорично відмовився.

На водія патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан сп'яніння особою, яка керувала з ознаками сп'яніння) КУпАП. За цією подією керівництвом управління патрульної поліції в Сумській області ініційоване службове розслідування.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: