Завантаження ...

Ворог не має сил для наступу на Сумщині

Ворог не має сил для наступу на Сумщині фото

Голова Сумської ОВА Володимир Артюх повідомив про те, що наразі у ворога немає ударних угруповань для наступу на Сумщину.

Ось ключові моменти його виступу в ефірі національного марафону "Єдині новини":

Ситуація на кордоні: "Була проведена детальна оцінка ситуації на кордоні, на лінії зіткнення. За висновками Ради оборони, сьогодні у ворога немає ударних угруповань, для здійснення наступальних дій".

Готовність до оборони: "Сили безпеки і оборони, які сьогодні знаходяться на території Сумської області, готові до будь-яких викликів ворога. Наша готовність була перевірена відповідним керівництвом, уже намічені відповідні заходи щодо удосконалення, підвищення готовності оборонних рубежів".

Евакуація: "Продовжуються заходи евакуації з прикордонних громад і населених пунктів, їхня своєчасність і забезпеченість відповідними матеріально-технічними засобами".

Енергетична безпека: "Сумщина, як і інші регіони України, потерпає від дефіциту електроенергії. В області введені графіки погодинних відключень. Всі структури критичної інфраструктури, забезпечення життєдіяльності, мешканці нашого регіону знають про ці обмеження і дотримуються необхідних правил щодо енергоощадження".

Пункти незламності: "В області розгорнуті Пункти незламності, підготовлені і забезпечені до роботи аварійні джерела живлення".

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: