Завантаження ...

У Липовій Долині розкрито вбивство: господар зарізав гостя

У Липовій Долині розкрито вбивство: господар зарізав гостя фото

Слідчі встановили, що до смерті 51-річного чоловіка причетний 57-річний господар будинку, до якого потерпілий заходив у гості.

Трагедія сталася в лютому цього року в одному з будинків селища Липова Долина. Як повідомив поліції 57-річний власник оселі, він виявив на порозі тіло невідомого чоловіка.

Прибувши на місце події, правоохоронці виявили ознаки насильницької смерті: на тілі потерпілого були колото-різані рани. Зафіксувавши сліди та вилучивши речові докази, слідчі почали розслідування.

Спочатку підозра впала на господаря будинку, проте остаточно підтвердити його причетність до злочину вдалося лише після отримання висновку експерта. Згідно з експертизою, причиною загибелі 51-річного чоловіка стала масова крововтрата від поранення ноги.

Маючи беззаперечні докази, слідчі поліції встановили, що саме 57-річний господар будинку наніс смертельні тілесні ушкодження своєму гостю.

Наразі правоохоронці під процесуальним керівництвом Роменської окружної прокуратури повідомили нападнику про підозру за ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть).

Обставини злочину та мотиви вбивства наразі з'ясовуються, повідомляє поліція Сумщини.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: