Завантаження ...

Коли у сумських школах пролунає останній дзвоник 2024

Коли у сумських школах пролунає останній дзвоник 2024  фото

У 24 школах Сумської міської територіальної громади навчання завершиться 31 травня, у 16 закладах – 7 червня, - повідомляє Сумська міськрада.

У Сумській громаді закінчують 9 класів та отримають свідоцтво про базову середню освіту 2781 учень, із них 144 – свідоцтва з відзнакою.

А щодо одинадцятикласників, то 1429 випускників отримають документ про здобуття повної загальної середньої освіти, із них: 72 учні претендують на нагородження золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні», 36 – на нагородження срібною медаллю «За досягнення у навчанні».

Свій перший документ про освіту отримають 2962 учні 4-х класів – випускників Нової української школи.

З метою морального заохочення 1506 учнів отримають похвальні листи за високі досягнення (10-12 балів) з усіх предметів, а 307 учнів 9-х, 11-х класів будуть нагородженні похвальними грамотами, які досягли особливих успіхів у вивченні одного чи декількох предметів (з підсумковими оцінками не менше, як 12 балів). Насамперед, це учні – переможці міжнародних, всеукраїнських конкурсів, олімпіад, змагань.

В умовах дії правового режиму воєнного стану в Україні всі масові заходи на території Сумської міської територіальної громади щодо вручення документів про освіту буде організовано з урахуванням безпекової ситуації, за погодженням міської та обласної військових адміністрацій.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: