Завантаження ...

Житель Сумщини знайшов набої та зберігав їх вдома

Житель Сумщини знайшов набої та зберігав їх вдома фото

Більше 30 набоїв працівники Охтирського районного відділу поліції вилучили у місцевого, які він без відповідного дозволу зберігав за місцем свого мешкання. Йому повідомлено про підозру у скоєному.

Як встановили правоохоронці, 28-річний мешканець одного із сіл Охтирського району ще в травні минулого року, знайшов набої до автоматичної зброї, однак про знахідку не повідомив в правоохоронні органи.

В ході санкціонованого обшуку в домоволодінні, працівники поліції спільно з працівниками Служби безпеки України виявили та вилучили набої 5.45 мм в кількості більше 30 штук.

Знайдене правоохоронці вилучили та направили на експертне дослідження.

На даний час за слідчі вже повідомили чоловіку про підозру за ознаками ч. 1 ст. 263 “Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами” Кримінального кодексу України”.

Вкотре нагадуємо громадянам: відповідно до положень ч. 3 ст. 263 КК України, особа, яка добровільно здала органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої не підлягає кримінальній відповідальності за вчинення дій, передбачених частиною першою або другою цієї статті.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: