Завантаження ...

Роменська громада попрощалася із Олегом Куликом

Роменська громада попрощалася із Олегом Куликом фото

29 травня Роменська громада віддала останню шану земляку, життя якого обірвалося в боротьбі за свободу нашої країни. Додому на щиті повернувся Герой, молодший сержант Збройних Сил України, Олег Миколайович Кулик.

Прощання із загиблим військовослужбовцем відбулось на Алеї Слави.

Захисник – Олег Кулик народився 28 січня 1977 року в с. Анастасівка Роменського району. У 1992 році закінчив 9 класів місцевої школи, після чого здобув спеціальність «технолога» в Роменському індустріальному технікумі.  Після здобуття освіти був призваний на строкову службу, яку проходив у внутрішніх військах у м. Миколаїв. Під час служби Олег зарекомендував себе як дисциплінований та відповідальний солдат. Потім працював в охоронній фірмі «Влад», а також на будівництві в Чехії та Польщі.

У 2002 році створив родину та переїхав в с. Біловоди.

Після початку повномасштабного вторгнення Олег з-за кордону повернувся до рідного дому, аби у складні часи бути поруч з родиною. 

28 листопада 2022 року Олега Миколайовича Кулика було призвано на військову службу під час мобілізації. Захисник служив головним сержантом, командиром 3 відділення зберігання та транспортування взводу зберігання та транспортування 27 реактивної артилерійської бригади імені кошового отамана П. Калнишевського.

Разом з побратимами Олег Кулик боронив рідну землю від агресора на Херсонському напрямку. 

Олег Миколайович був людиною слова, мав авторитет серед побратимів, гарно володів військовою справою. Побратими згадують про свого командира, як надійного, чесного, справедливого, вольового та рішучого військового, який з мудрістю та виваженістю підходив до вирішення поставлених завдань.

Серце захисника перестало битися 28 травня 2024 року в місці дислокації його підрозділу. 

У захисника залишилися матір, дружина, доньки, сестра.

Сусіди згадують Олега Миколайович, як доброго, чуйного, відкритого до спілкування та допомоги чоловіка, який всім допомагав, просто був безвідмовним. Чоловік мав сталевий характер, ніколи не падав духом. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: