Завантаження ...

У Сумах провели командний забіг "Незламні"

У Сумах провели командний забіг "Незламні" фото

Командний забіг "Незламні" - це захід, спрямований на розвиток тактичного та стратегічного мислення, зміцнення соціальної згуртованості та поліпшення фізичної форми молоді. Він має на меті підвищити патріотичну свідомість молоді, популяризувати навички ведення здорового способу життя та сприяти її психологічному розвантаженню.

"Незламні" - це унікальний командний забіг з перешкодами, що проходить у Сумській області. Кожна команда складається з 4 учасників, які долають дистанцію 4 кілометри та 23 різноманітних перешкод, таких як перенесення мішків з піском, плавання, метання списа, подолання колючого дроту та балансування на колоді з відрами.

Цей забіг об'єднує людей, які щоденно працюють заради перемоги: рятувальників, поліцейських, волонтерів, лікарів, військових та ветеранів. Всі учасники отримали задоволення від гонки, знайшли нових знайомих та поспілкувалися з людьми різних професій, об'єднаних однією метою - нашою Перемогою.

Забіг, як і всі попередні має благодійну місію. Всі зібрані кошти було передано двом бригадам Збройних Силах України, повідомили в ОВА.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: