У Сумах вогнеборці врятували дитину та трьох дорослих під час пожежі (відео)

1 червня у Сумській області рятувальники Служби порятунку "101" під час гасіння пожежі в житловому будинку врятували дитину та трьох дорослих.

1 червня у Сумській області рятувальники Служби порятунку "101" під час гасіння пожежі в житловому будинку врятували дитину та трьох дорослих.

Повідомлення про пожежу в п'ятиповерховому будинку на вулиці Охтирській у Сумах надійшло до рятувальної служби о 11:08. На місце події негайно прибули бійці 2-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Як з'ясувалося, загорілася електрощитова на останньому поверсі будівлі. Через сильне задимлення рятувальникам довелося працювати в масках. З небезпечної зони вони вивели на свіже повітря чотирьох людей: дівчинку, 2015 року народження, її дідуся, бабусю та їхню літню сусідку.

Завдяки оперативним діям вогнеборців пожежу в електрощитовій швидко ліквідували.

На місце події залучали 11 рятувальників та 4 одиниці спеціальної техніки ДСНС України.

За попередніми висновками, причиною пожежі стало коротке замикання електромережі, повідомили рятувальники Сумщини.

<iframe width="468" height="385" src="https://www.youtube.com/embed/rxnundEoOYk" title="м. Суми: під час пожежі співробітники ДСНС врятували дитину та трьох дорослих (ВІДЕО)" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe>
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: