Сумських бігунів та скандинавів запрошують на благодійний забіг

Розпочалася реєстрація на благодійне змагання “Активні парки - Забіг Сумщина”.  Подія пройде 16 червня у Сумах. Учасники зможуть спробувати свої сили на різних дистанціях і долучитися до благодійного збору на РЕБ-системи для 132-го окремого розвідувального батальйону ДШ.

16 червня у Сумах пройде благодійне змагання “Активні парки - Забіг Сумщина”.  Учасники зможуть долучитися до збору на РЕБ-системи для 132-го окремого розвідувального батальйону ДШВ.

Спортсмени долатимуть траси у 5 та 10 км. Також передбачена 5-кілометрова дистанція для поціновувачів скандинавської ходьби та дитяча “стометрівка”.

Захід вдруге у Сумах проведе державна установа «Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

“Переможцем стане кожний, хто переможе себе та свої старі звички на шляху до здоров’я. Тим, хто зійде з дистанції раніше, також приготовані нагороди” - говорять організатори”

[GALLERY-177]
Реєстрація на забіг - безплатно, подати заявку можна за посиланням 

Збір є благодійним, до нього можуть долучитися усі охочі, незалежно від реєстрації і участі. Підтримати захисників можна тут

План заходу

Видача стартових пакетів відбудеться о 8:00.

Далі розминка - о 9:45.

ЇЇ проведе Оксана Шкурат, тренер сумського бігового клубу,  українська легкоатлетка, учасниця Олімпійських ігор у Бразилії 2016 року, майстер спорту України міжнародного класу, член національної збірної команди України з 2014 року.

Старт забігу: 

10:00 - дитячий забіг

10:15 - старт дистанції біг 5 км та 10 км.

10:17 - старт дистанції скандинавська ходьба 5 км.

11:30 - нагородження переможців

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: