Завантаження ...

Понад 16 годин гасили пожежу в Ромнах

Понад 16 годин гасили пожежу в Ромнах  фото

10 червня, упродовж усього дня рятувальники працювали на місці загоряння. Пожежа спалахнула на території одного з підприємств міста Ромни  у двоповерховому цеху  — повідомили в сумському управлінні ДСНС

Ускладнювали ситуацію легкозаймисті та горючі матеріали, що сприяли поширенню полум’я на всю будівлю. На місці працювали ДСНС з Ромнів, Недригайлова, Липової Долини та Сум. Для безперебійної подачі води підвозили цистерну об’ємом 25 тон та іншу спеціальну техніку.

О 07:10 пожежу загоряння вдалося локалізувати на площі 1500 квадратних метрів. Таким чином запобігли поширенню вогню на інші будівлі. Гасили пожежу з кількох сторін, зокрема з автодрабини, колінчастого валу автомобіля та телескопічного підйомника. У важкодоступних та небезпечних для рятувальників місцях залучили тактичного робота «MAGIRUS Wolf R1» від полтавських колег.

 Під час ліквідації пожежі рятувальники краном піднімали плити бетонного перекриття, які через дію високої температури обвалилися. Також пожежники зробили спеціальні отвори для подачі вогнегасної рідини у підвал з горючими матеріалами. На місці працювали 88 рятувальників та 24 одиниці техніки ДСНС України. Зупинили масштабну пожежу о 21:44. 

Понад 16 годин гасили пожежу в Ромнах  фото №1
Понад 16 годин гасили пожежу в Ромнах  фото №2
Понад 16 годин гасили пожежу в Ромнах  фото №3
Понад 16 годин гасили пожежу в Ромнах  фото №4
Понад 16 годин гасили пожежу в Ромнах  фото №5


 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: