Завантаження ...

Юні таланти Сум запрошують на виставку "З любов'ю до України"

Юні таланти Сум запрошують на виставку "З любов'ю до України" фото

14 червня у Сумському обласному художньому музеї ім. Никанора Онацького урочисто відкрилася виставка "З любов'ю до України", де представлені роботи учнів Дитячої художньої школи ім. М. Лисенка.

На вернісажі юні митці презентували 20 вишуканих творів живопису та графіки, виконаних у різноманітних техніках: акварель, пастель, олівець, фломастер, гуаш.

Об'єднані спільною темою любові до Батьківщини, ці роботи розкривають красу української природи, неповторність національної культури та велич українського народу.

Глядачі мають можливість поринути у світ, де оживають давні традиції та звичаї, які українці бережно зберігають і передають з покоління в покоління.

Не оминули увагою юні художники й тему російської агресії проти України. Їхні твори, пройняті емоційною силою, пронизані вірою в незламність українського духу та неминучу перемогу.

Кожна робота на виставці "З любов'ю до України" - це щире вираження дитячої любові до рідної землі, віри у світле майбутнє та прагнення до розквіту нашої держави під мирним небом, повідомили в мерії.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: