Завантаження ...

Родина просить підписати петицію про присвоєння звання Героя України полеглому на війні жителю Сумщини

Родина просить підписати петицію про присвоєння звання Героя України полеглому на війні жителю Сумщини фото

На сайті президента України підписують петицію про присвоєння звання Героя України мешканцю Липової Долини Вадиму Семененку.

Авторка петиції Приходько Тетяна Іванівна пише:

“Шановний пане Президенте!

Прошу Вас розглянути петицію про присвоєння почесного звання Герой України (посмертно) військовослужбовцю Збройних Сил України, молодшому сержанту 402-ого окремого стрілецького батальйону 66-ї окремої механізованої бригади імені князя Мстислава Хороброго, Семененко Вадиму Ігоровичу 25.02.1999 року народження, мешканцю смт Липова Долина, Сумської області.

Мужньо виконуючи свій військовий обовʼязок, Вадим, 25.04.2024 року, загинув поблизу н.п. Невське, Сватівського р-ну, Луганської області, віддавши своє безцінне життя за Україну, її свободу та Незалежність. Він відважно виконав свій обовʼязок громадянина України, поклавши своє життя заради того, щоб його сімʼя, рідні та всі ми мали майбутнє у світлій Незалежній Україні. Ним пишається його сімʼя, родина, друзі та памʼятатимуть до останнього про його смерть на полі бою заради нас з вами та Незалежної України. Тому вшановуючи його світлу памʼять ще раз прошу присвоїти звання Героя України найкращому сину, брату, та другу Семененко Вадиму Ігоровичу!”

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: