Завантаження ...

Скандинавські ходаки Сумщини стали учасниками масового забігу

Скандинавські ходаки Сумщини стали учасниками масового забігу фото

16 червня у міському парку Кожедуба в Сумах відбулося масове спортивне свято “Активні парки - Забіг Сумщина”. Попри прогноз погоди, який попереджав про грозові дощі, захід зібрав понад 100 бігунів спортсменів та любителів і понад 30 прихильників скандинавської ходьби.

Скандинави подолали дистанцію 5 км. Учасниками у дружніх змагань стали дві любительські команди з Сум та Тростянця, а також окремі учасники - жителі міста Суми.

Бігуни змагалися у різних вікових категоріях. Малюки й школярі  - на дистанції 30 та 100 метрів, окремі підлітки разом з дорослими подолали дистанції 5 та 10 км.

Свято зібрало кілька сотень глядачів і пройшло в дружній і теплій атмосфері. Мета забігу - популяризація доступних активностей на природі - виконана. 

Організатором заходу стала державна установа «Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Міністерства молоді та спорту України. Захід на Сумщині проводиться другий рік поспіль.

Сум'ян запрошують приєнатися до групи для оволодіння технікою скандинавської ходьби за  державною програмою "Активні парки. Спорт для всіх" .
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: