Завантаження ...

Американська організація пропонує Сумам технологічне рішення для безперебійного інтернету

Американська організація пропонує Сумам технологічне рішення для безперебійного інтернету фото

Представники Сумської міської ТГ обговорили з керівництвом Al for Good Foundation можливість реалізації спільного проєкту у сфері інформаційних технологій.

Підвалини співпраці були закладені під час участі заступника міського голови Римми БИКОВОЇ у роботі Міжнародної конференції з питань відновлення України (Ukraine Recovery Conference – URC 2024).

Нинішню зустріч керівник Al for Good Foundation Джеймс ХОДСОН почав з подяки сумчанам та жителям усіх прикордонних громад, які не піддались ворогу. Потому учасники зустрічі, на якій Сумську міську ТГ представляли в. о. міського голови Артем КОБЗАР, його перший заступник Артем КУЗНЕЦОВ, заступник Римма Бикова та начальник управління муніципальної безпеки Віталій ДЕЙНИЧЕНКО, перейшли до обговорення деталей можливої співпраці. Йдеться про налагодження безперебійної роботи інтернету, зокрема, для забезпечення стабільної роботи виконавчих органів міської ради.

Al for Good Foundation має досвід реалізації подібних проєктів в інших містах України, нині благодійники готові допомогти Сумам. Необхідне обладнання нададуть безоплатно і надалі воно залишиться в розпорядженні громади.

Сумські посадовці подякували міжнародним партнерам за ініціативу та наголосили на важливості стабільної роботи інформаційної системи, що своєю чергою дозволить структурним підрозділам міської ради працювати у звичайному режимі, зокрема, приймати громадян, оформлювати електронні документи тощо.

Деталі реалізації ініціативи опрацюють під час подальшого спілкування керівництва громади та працівників відповідного структурного підрозділу з фахівцями Al for Good Foundation.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: