Депутата Сумської облради, якого підозрюють у вбивстві, відправили під домашній арешт

У Зарічному райсуді Сум обрали запобіжний захід депутату обласної ради, якого підозрюють у вбивстві майстра лісу 21 червня 2024 року.

У Зарічному райсуді Сум обрали запобіжний захід депутату обласної ради, якого підозрюють у вбивстві майстра лісу 21 червня 2024 року.

До 22 серпня депутат перебуватиме під домашнім арештом, пише Суспільне Суми. Про це повідомила заступниця керівника апарату суду Ірина Ханюкова-Липова.

За рішенням судді Марини Сороки, до депутата застосували запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Йому заборонено залишати житло з 20:00 до 7:00 наступного дня. А також покладено обов’язки:

  • прибувати на виклик слідчого прокурора суду,
  • не відлучатися з міста Шостка без дозволу слідчого чи прокурора,
  • здати документи, що дають право на перетин кордону
  • утриматися від спілкування зі свідками з приводу обставин.

У сторін є п'ять днів, аби подати апеляцію.

Прокуратура клопотала про залишення підозрюваного під вартою. Як повідомила речниця Сумської обласної прокуратури Наталя Науменко, прокуратура оскаржуватиме рішення суду.

Мова йде про депутата Ігоря Кашука, який був обраний від Сумської обласної організації політичної партії "За майбутнє" у 2020 року.

Наразі він позапартійний.

Згідно з інформацією Сумської облради, Ігор Кашук має вищу освіту. Закінчив Смоленське вище зенітно-ракетне інженерне училище. Спеціальність – «Інженер з експлуатації радіолокаційних станцій».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: