Завантаження ...

Герой України – рідні Вадима Семененка з Сумщини просять підтримати петицію

 Герой України – рідні Вадима Семененка з Сумщини просять підтримати петицію фото

Рідні загиблого на війні Вадима Семененка з Сумщини просять підтримати петицію про присвоєння почесного звання Герой України військовослужбовця.

На сайті  Президента України збирає підписи петиція про присвоєння почесного звання Герой України (посмертно) військовослужбовцю родом з Липової Долини.

Вадим Семененко народився 25 лютого 1999 року у смт Липова Долина, Сумської області. Він служив у 402-у окремому стрілецькому батальйоні 66-ї окремої механізованої бригади імені князя Мстислава Хороброго, мав звання молодшого сержанта.
 

«Мужньо виконувавши свій військовий обовʼязок, Вадим, 25.04.2024 року, загинув поблизу н.п. Невське, Сватівського р-ну, Луганської області, віддавши своє безцінне життя за Україну, її свободу та Незалежність. Він відважно виконав свій обовʼязок громадянина України, поклавши своє життя заради того, щоб його сімʼя, рідні та всі ми мали майбутнє у світлій Незалежній Україні. Ним пишається його сімʼя, родина, друзі та памʼятатимуть до останнього про його смерть на полі бою заради нас з вами та Незалежної України. Тому вшановуючи його світлу памʼять ще раз прошу присвоїти звання Героя України найкращому сину, брату, та другу Семененко Вадиму Ігоровичу», - йдеться у петиції.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: