Прикордонники на півночі знищили 4 комплекси РЕБ окупантів

Українські прикордонники, які несуть службу на північному кордоні країни, продовжують успішно протистояти російським окупантам.

Українські прикордонники, які несуть службу на північному кордоні країни, продовжують успішно протистояти російським окупантам.

Завдяки злагодженій роботі з підрозділами Сил оборони та активному використанню аеророзвідки, їм вдалося знешкодити значну кількість ворожої техніки РЕБ.

"Тільки за останні дні наші прикордонники на межі з Росією виявили та знищили 4 комплекси радіоелектронної боротьби та розвідки, які ворог намагався використовувати для спостереження за українською територією", - повідомили в Державній прикордонній службі України.

Серед знищених комплексів РЕБ - мобільна вежа зв'язку, на якій окупанти розмістили недешеве обладнання.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FDPSUkraine%2Fvideos%2F2187999841570160%2F&show_text=false&width=560&t=0" width="560" height="314" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: