Завантаження ...

Аsya-shop — магазин еко-косметики у Сумах

РЕКЛАМА Скраби, тоніки, пінки для вмивання – скільки усього потрібно для щоденного догляду за обличчям. Скільки ж на це витрачається грошей. І як важко знайти магазин, де можна усе це придбати за помірними цінами. Але нам вдалося розшукати один з них. Asya_shop – магазин – знахідка для тих, хто хоче мати якісний догляд за обличчям за низькими цінами. Як же його знайти, та які бренди там продають – далі у матеріалі.

У Сумах, у невеликому торговому центрі «VIVA» на Воскресенській, 9,  на 1 поверсі розмістився комфортний магазин косметики з помірними цінами та високою якістю. Власниця магазину – Анастасія Овчаренко, яка усе тестує на собі, перш ніж виставляти на полиці.

На фото Анастасія Овчаренко, власниця магазину косметики Asya_shop
Фото Наталії Біловол, журналістки MISTOSUMY.com
 

- Я не можу продавати продукцію, яка мені не сподобалась. Як же мені її рекомендувати й пропонувати якщо я не розумію, що це за продукт і яка в нього якість, – коментує Анастасія.

Asya_shop працює з такими брендами:

  • Top beauty
  • Hollyskin
  • Mr. Scrubber
  • Bogenia
  • Soika
  • Choice
  • Whaite mandarin
  • Green Max

- Раніше я хотіла й працювала з корейською косметикою, яка зараз нині популярна, але потім мені почали траплятися українські бренди, які коштують набагато дешевше, але не гірші, аніж корейські. Тут вибір був очевидний, адже навіщо переплачувати, якщо можна користуватися українським аналогом, - розповідає власниця магазину.

Журналістам MISTOSUMY.com вдалося трішки поговорити з власницею та дізнатися про створення магазину та його роботу.

- Як та коли був створений Ваш магазин?

- Після університету я працювала у ремонті мобільних телефонів, але, відверто кажучи, у мене там була купа вільного часу, тому почала займатися дропшипінгом. Це лажа, нікому не раджу туди лізти. Особливо тим підприємцям, котрим важлива якість. Я не продажник-продажник, я якщо бачу, що щось не так – скажу це. А дрошипінг не дозволяє контролювати якість продукції, яку ми ж продаємо. Так мені дівчина одна й прислала фото, де у її замовленій сукні один рукав довше, а другий коротше. Далі я зайнялася спільними покупками, а згодом все ж таки прийшла до відкриття власного фізичного магазину у 2020 році. Тернистий шлях, який я повинна була пройти, щоб дійти до того, що маю зараз.

- У 2020 почався коронавірус, чи не боялися усіх ризиків? 

- Ні, у мене було усе легально, усі щеплення. Ми відкрилися на 4 поверсі, тож могли виносити людям, тому нікому причепитися не вдавалося. Моя помилка була у тому, що я хотіла все й одразу (косметику, одяг та взуття), а починати завжди потрібно з чогось одного. Але, не жалкую, це також досвід. У 2020 році, у пандемію, ми відкрилися буквально за 2 тижні. Чесно, взагалі не думала та не сумнівалася у власних діях і коронавірус не зупинив. Тільки зараз я розумію, що стільки усього не врахувала до витрат. Дівчатка, які вже знали мене, усі чекали на відкриття, й усі прийшли на нього. Ось це не замінити ні на що, підтримка, яку я відчувала від кожної, приємні слова та емоції. Я їм дуже вдячна за, перш за все, віру у мене та мою роботу.

 - Як війна відобразилася на Вашому бізнесі?

- Раніше я жила там, де аеропорт. І 23 лютого я вже бачила техніку, яка їхала, того одразу домовилась з чоловіком, що 24 я їду та забираю з магазину усі речі. Однак, не встигли. Наш ТЦ був вже зачинений. Ми мешкали біля аеропорту, там, де була уся «двіжуха», а коли виїжджали за продуктами, зустріли одного з власників, який на фронті й досі та запитали, чи можемо ми вивезти речі з магазину. Отримали дозвіл, і усі речі з магазину у машину завантажили. Жили ми на виручку, яку встигли назбирати. І дякую дівчатам, які під час війни купували. Почався ажіотаж і у магазинах не було нічого, тому замовляли у мене, а я, звичайно, робила знижки, бо війна, грошей немає ні у кого. Біля мого дому була велика кількість блокпостів і щоб щось комусь винести, мені потрібно було йти пішки до Аграрного університету. Однак мені написали мої клієнтки, що вони на машинах і можуть розвести замовлення усім. Я пакувала, підписувала й вони розвозили. І приємно було, коли я дівчаткам передавала замовлення, а вони у відповідь якусь дрібничку: олію, крупу чи мило. Це безцінно. 

 Адреса магазину: вул. Воскресенська, 9, м. Суми (1 поверх ТЦ «VIVA», вхід через кавʼярню «Black Coffee»)

Контактний номер телефону: (+380) 50 882 0366

Соцмережі:

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: