Завантаження ...

Директора фірми заочно судитимуть за привласнення 362 тис. грн під час реконструкції парку в Конотопі

Директора фірми заочно судитимуть за привласнення 362 тис. грн під час реконструкції парку в Конотопі фото

Конотопською окружною прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно директора Товариства з обмеженою відповідальністю. Його звинувачують у привласненні бюджетних коштів шляхом складання та використання підроблених документів, а також у легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом.

Обвинувачений переховується від органів досудового розслідування, тому стосовно нього здійснюється спеціальне досудове розслідування.

За даними слідства, у серпні 2021 року між директором ТОВ та Конотопською міською радою було укладено договір про реконструкцію парку культури і відпочинку в місті Конотоп.

Зловживаючи своїм службовим становищем, директор ТОВ склав неправдиві акти виконаних робіт, які значно завищували фактичну вартість виконаних робіт. Ці акти він потім передав замовнику.

На підставі цих підроблених документів з бюджету міста на рахунок ТОВ було перераховано 2,8 млн грн.

Експертиза показала, що вартість фактично виконаних робіт була завищена на 362 тис. грн. Ці кошти директор ТОВ використав у своїй господарській діяльності.

Досудове розслідування у даній справі завершено слідчими Конотопського районного відділу поліції Головного управління Нацполіції в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури.

Наразі обвинувальний акт очікує розгляду в суді, повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: